Як правильно різати огірки на розсольник

Чи потрібно чистити огірки для розсольника?

Солоні огірки очистіть, розріжте вздовж навпіл і видаліть чайною ложкою серцевину (насіння). Розріжте кожну половинку ще вздовж навпіл і потім великою соломкою. Якщо огірки з тонкою шкіркою, чистити їх не потрібно. У сковороді розігрійте масло|мастило| і пасеруйте моркву і цибулю до золотистого кольору.

Навіщо потрібно смажити солоні огірки для розсольника?

Справа в тому що огірочки стають набагато м'якшими, завдяки чому структура розсольника стає більш однорідною.. Їх потрібно подрібнити і обсмажити до появи характерної скоринки на вершковому маслі. Деякі навіть смажать огірки разом з іншими овочами та томатною пастою.