Як правильно розморозити кабачки?

Якщо потрібно кабачки розморозити, то поставте їх у холодильник чи приміщення з кімнатною температурою. Усю рідину, що виділилася – злийте. Пюре розморожують так само. Кабачки, порізані кружальцями, дістають з морозильної камери, злегка розморожують, обвалюють у борошні або опускають у кляр і обсмажують.

Кабачок заморожений, як та свіжий, низькокалорійний корисний овоч, шкоди від нього не буде ніякого (калоризатор). Зрозуміло, якщо у вас немає індивідуальної непереносимості, яка трапляється вкрай рідко.

Чудовий метод заготівлі овочів на зиму в домашніх умовах! Заморожені кабачки зберігають майже всі свої корисні властивості, що дуже важливо. Також вони є гіпоалергенними і що ще важливо для багатьох, вони мають низьку калорійність і поєднуються майже зовсім: і з м'ясом, і з рибою, і з іншими овочами.

Для приготування пюре із заморожених плодів рекомендується використовувати розморожений овоч. Для прискорення процесу, пакети або контейнери з кабачком кладуться у воду кімнатної температури або під струмінь води з-під крана. Через 1-2 години можна приступати до приготування за відомою схемою.