Як правильно розморозити хліб із морозилкою

У морозилці хліб черствіє повільніше, ніж у холодильнику. Перед заморожуванням хліб краще порізати на шматочки і загорнути у фольгу, харчову поліетиленову плівку або покласти порціями в спеціальні пакети для морозилки на застібці. Розморожують хліб, залишивши його за кімнатної температури на 3–4 години прямо в упаковці.17 лют. 2020 р.

Чому не можна заморожувати хліб у морозилці?

Повторно заморожувати хліб не рекомендується, оскільки він стане черствим, клейким та несмачним!

Скільки гріти заморожений хліб?

Виберіть духовку для розморожування. Нагрійте її до 175-180 ° C і покладіть в неї буханець цілком. Через 30-40 хвилин хліб буде готовий до вживання.