Як правильно розтопити Оленку?

Топити шоколад можна на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Головне у процесі – не перегріти. Після додавання олії залити вміст кондитерський мішок і прибрати в холодильник. За 3-4 години ганаш затвердіє до консистенції.

В одну налийте воду та доведіть до кипіння. Шоколад поламайте на шматочки і покладіть у маленьку каструлю. Коли вода у великій каструлі закипить, встановіть каструлю з шоколадом. Вода в киплячій каструлі не повинна торкатися дна каструлі із шоколадом.

За допомогою фена підігрійте шоколадну форму до температури 26-27°C. Зверніть увагу: форма не повинна бути гарячою, ніж темперована шоколад. Заповніть форму темперованим шоколадом. Тримайте форму під кутом і зіскребіть надлишки шоколаду з боків та верхньої частини форми.