Як правильно смачно посмажити яловичу печінку

Як зробити, щоб печінка була м'якою при жарінні?

Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана чи вершки — вірні друзі соковитої та м'якої печінки.

Скільки часу потрібно смажити яловичу печінку?

Додайте до сковороди до цибулі нарізану печінку. Смажте, періодично перемішуючи кулінарною лопаткою на середньому вогні 7 хвилин. Слідкуйте, щоб шматочки печінки не підгоріли!