Як правильно смажити картоплю на плиті

Як правильно смажити картоплю з кришкою чи без?

У жодному разі не закривайте картоплю кришкою, як тільки під кришкою накопичиться пара, процес смаження відразу перейде в процес гасіння, і потрібного результату не вийде.

Як смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди?

10 секретів смачної смаженої картоплі Щоб не прилипала, не розвалювалася і не підгоріла

  1. Вибрати правильний сорт.
  2. Віддати перевагу сковороді з товстим дном.
  3. Змішати олії …
  4. Нарізати часточки однаково.
  5. Видалити надлишки вологи.
  6. Різати цибулю пір'ям …
  7. Додати часник у потрібний момент.
  8. Не перевертати часто