Як правильно вибрати режим у духовці

Переважна більшість випічки краще готувати в режимі "Верх + низ" для електричних духовок або "Низ" для газових. Конвекцію варто включати наприкінці, якщо хочеться отримати більш рум'яну скоринку. 4. У момент відправки випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.14 лип. 2020 р.

Як правильно вибрати режим духовки?

На якому режимі готувати залежить від обсягу та виду продуктів. Для більшості нескладних страв та класичної випічки підходить нагрівання зверху та знизу: «Верхній/нижній жар», «Гриль/нижній жар». Конвекція дозволить оптимально пропікати об'ємні страви, наприклад, цільну тушку курки.

Який режим у духовці для чого?

Основні режими випічки Режим добре підходить для отримання скоринки у вже майже готових стравах.. Режим нижнього нагріву (або просто «Ніз») — у цьому режимі, навпаки, працює тільки нижній нагрівач, хороший для підігріву великих об'ємних страв, а також для гасіння.