Як правильно вимочувати печінку в молоці

Головні правила вимочування порізати субпродукт на великі шматочки, але це можна робити за бажанням; повністю залити печінка молоком; витримати орієнтовно 1 годину, а якщо ціла печінка вимочується 3-4 години; відкинути печінку на друшляк або сито, залишити приблизно на 10 хвилин.14 січ. 2022р.

Чи потрібно вимочувати печінку в молоці?

3. Вимочіть печінку, щоб позбутися гіркоти Підготовлену та оброблену на шматки печінку слід вимочити. Так можна не тільки убезпечити готову страву від неприємного гіркого присмаку, але й зробити печінку неймовірно м'якою та ніжною.

Скільки можна тримати печінку у молоці?

Щоб печінка не гірчила та стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування від 30 хвилин до кількох годин.