Як правильно все організувати у барі

Як має бути влаштований бар?

У барі повинно бути встановлено професійне обладнання, і не треба на ньому заощаджувати. «Основні елементи: спідрек (швидкісна кишеня, там стоять позиції, що часто використовуються); контейнер для нарізаних фруктів; гласстейшен – стійка для посуду (від нижчої і часто використовуваної до вищої).

Як правильно організувати барну стійку?

Як правило, це висока стійка близько 115 см – така висота дозволяє сильно не навантажувати спину співробітника. Висота барної станції – 90 см. Сама стійка не повинна перебувати далі від бармена, ніж за 40 см. Інакше ризикуємо перевантажити плечовий суглоб, хребет та колінний суглоб (беремо середнє зростання бармена 175 см).