Як правильно ввести ванілін у тісто

У випічці його змішують з борошном та цукром. Залежно від якості кристалічного ваніліну, на 1 кг готового тесту може знадобитися від 1 до 10г.

Коли потрібно додавати ванілін у тісто?

Ванілін додають у тісто наприкінці замісу, а в креми та інші десерти разом із цукром. Важливо: Смак та аромат ванілі у цього порошку дуже виражені, тому у страви його потрібно додавати буквально на кінчику ножа.

Скільки потрібно додати ваніліну на 1 кг борошна?

Ванілін слід додавати у такій кількості, як зазначено в рецепті, але якщо ви готуєте свою страву, то рекомендується додавати ванілін у пропорції: 1 грам ваніліну для ароматизації 1 кілограм тесту.