Як правильно закоптити окуня гарячого копчення

Час приготування окуня гарячого копчення – 20-30 хвилин. Причому обов'язково 2 рази необхідно знімати коптильню з вогню та відкривати кришку, щоб випустити зайву пару. Перший раз можна зробити це вже через 5 хвилин після того, як поставили на вогонь, а другий хвилин через 15.11 квіт. 2016 р.

Як правильно засолити окуня для копчення?

Мокрий посол окуня перед копченням Завантажте продукт у ємність. Залишіть на 12 годин у холодильнику. Щоб філе вийшло ніжніше, додайте до розсолу столову ложку цукру. Після кожного варіанта засолювання виріб необхідно промити та просушити на повітрі протягом 8-10 годин.

Як закоптити гаряче копчення?

Процес копчення у домашній коптильні займає 15-20 хвилин, далі продукти готуються за рахунок високої температури. Саме на такий час тління потрібно розрахувати кількість тріски. Це приблизно 1 жменька або 60-80 грамів. Якщо тріски буде занадто багато, обробка димом, що затягнулася, надасть гіркоту копченостям.