Як правильно засмажити стейк на сковороді?

Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка. стейк з вогню та даємо йому відпочити протягом 5 хвилин.

Стейк краще смажити на відкритому вогні, на вугіллі, температура там вища, і крім іншого, стейк буде ароматнішим — дим, усі справи.

Масло знадобиться у двох випадках: перший – багато, якщо ваша сковорода та плита смажать як у пекло; другий – якщо це сковорода товстіша, а плита помірна, де достатньо буде тільки змастити сам стейк.