Як правильно зберігати фруктову пастилу?

Щоб пастила не змінила свої смакові якості та колірний відтінок, вона має знаходитись у відповідних умовах. Відповідна для неї температура – ​​це від +13 до +15 градусів. Однак перед тим як зберігати домашню пастилу, варто врахувати її вигляд і склад. «Білівська» виготовляється з яблук та курячих яєць.Oct 8, 2019

Умови для правильного зберігання Умови збереження свіжої пастили – 13-15 градусів, вологість повинна не перевищувати 60%. Перед відправкою на зберігання пастилу потрібно добре підсушити, щоб не була вологою, інакше верхній шар стане липким. Умови зберігання десерту залежить від виду продукту.

1. Щоб пастила не прилипала до піддону його потрібно змастити олією. 2. Готувати пюре густе (переважніше з перезрілих продуктів).

Якщо лист розрізати на порційні шматочки, ретельно посипати цукровою пудрою, скачати в трубочки, висушити, покласти в герметичний контейнер або банку і тримати в холоді, зберегти так пастилу може вийти навіть до наступного врожаю.