Як правильно зберігати млинці після випічки

Після приготування, млинці необхідно викласти один на одного, змащуючи поверхню кожного олією. Потім, коли вони охолонуть, їх слід обернути в харчову плівку або накрити тарілку з млинцями ковпачком. Це дозволить краям страви не засихати. Тільки після цього, млинці можна помістити в холодильний пристрій.30 березня. 2021р.

Як зберігати млинці після випічки?

У середньому 2-3 дні – ось, скільки зберігаються млинці у холодильнику. Для цього їх слід обернути пакетом або харчовою плівкою. Після цього часу млинці, якщо не зіпсуються, то почнуть сохнуть. Скільки можна зберігати млинці у морозильній камері – до 4 місяців.

Як зберегти тепло млинців?

Потрібно наповнити якусь миску або каструлю (бажано глибоку) окропом і поставити на неї зверху тарілку з приготованими млинцями. Потім накриваємо цю тарілку зверху кришкою. Бажано, щоб кришка була як купола.