Як правильно зберігати пелюстки мигдалю?

Зберігати мигдальні пелюстки краще в скляній, обов'язково сухій банці з герметично закритою кришкою. Приміщення теж має бути сухим, оскільки волога може потрапити до банку та зіпсувати продукт. Краще поставити банку в холодильник або навіть морозильну камеру.

Як і скільки зберігати У морозилці мигдальні пелюстки можна, можливо зберігати до 12 місяців. Термін зберігання в холодильнику – близько року. Для зберігання слід скористатися герметичними скляними ємностями.

Як зберігати мигдаль вдома? Оптимальні умови для зберігання мигдалю – сухе приміщення із температурою до 5 °C. У шкаралупі зберігає свої властивості до 1 року, в очищеному вигляді – до 9 місяців. У замороженому вигляді мигдаль зберігається до 3 років.

Підсушити мигдальні пелюстки у духовці при температурі 170 ° С протягом 5-10 хвилин.