Як правильно збивати вершки на торт

Як краще збивати вершки для торта?

Збивати вершки найкраще починати на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи оберти. Збивати вершки потрібно до м'яких піків. Коли на вершках залишається слід від віночка, а самі вершки добре тримають форму – вершки готові. Після того як вершки готові краще далі не збивати, щоб не перебити вершки в масло.Похожі

Як правильно збивати вершки 33%?

Розповідаємо, як правильно збивати вершки 33% для крему.

  1. Якщо використовуєте міксер, почніть збивати на повільну швидкість. …
  2. При збиванні віночком потрібно витратити більше часу – до 10 хвилин.
  3. Цукрову пудру або желатин додайте перед тим, як буде отримана потрібна консистенція вершків.