Як правильно згасити м'ясо у сковороді

Як гасити м'ясо?

Вода має покривати м'ясо на 2 пальці. Воду можна додати одразу гарячу. Доводимо воду до кипіння і гасимо м'ясо під кришкою на мінімальному вогні протягом 1,5-2 годин. Через годину після початку гасіння підливу краще спробувати на смак і при необхідності додати сіль або перець.

Скільки потрібно гасити м'ясо, щоб воно стало м'яким?

Мармурова яловичина добре піддається термообробці і через 50-60 хвилин, Ви отримаєте чудову, тушковану яловичину. Також для гасіння можна використовувати внутрішню частину заднього відрубу, лопатку, шию, багаття. Перед приготуванням даємо м'ясу насититься киснем 10-15 хвилин