Як правильно зробити начинку з корицею

Як правильно заварювати та пити корицю?

Ви можете заварити чайну ложку меленої кориці, якщо у вас немає паличок, і випити її, доки коричнева вода ще тепла. Або, якщо ви не проти почекати, додайте 1-2 палички кориці у воду та відставте напій на ніч. Його колір буде не таким яскравим, як при заварюванні меленої кориці, але смак все одно буде чудовим.

Чи можна додавати корицю до тіста?

Кориця надає випічці приголомшливий аромат, пікантний смак та розпалює апетит. Так і хочеться сипнути її щедрою рукою прямо в тісто разом із цукром, щоб випічка просочилася цим дивом наскрізь. Зупиніться: так ви ризикуєте зіпсувати свої булочки!