Як правильно зробити ревізію у продуктовому магазині?

Залишок товару початку періоду + надходження товару = проданий товар + залишок наприкінці періоду. Це основна формула щодо руху товару. При цьому всі показники мають бути в однакових цінах.

Способи проведення ревізії у магазині Повна перевірка із закриттям магазину у робочий час (наприклад, коли магазин цілодобовий). Якщо магазин працює за певним графіком, то ревізію відкладають на вихідний день або проводять у нічний час, щоб не втратити у фінансах; Вибіркова ревізія магазину продуктів.

Проведення ревізію передбачає перерахунок наявного товару та порівняння отриманих даних з тими, що є у вас в обліковій системі (1С, МійСклад, Даліон, Рарус та ін.). У результаті інвентаризації можуть з'явитися надлишки товару чи його недостача.