Як правильно зробити соус білий

Що є основою білого соусу?

Класичний рецепт білого соусу бешамель Приготування білого соусу бешамель під силу навіть кулінару-початківцю, і найпростіший спосіб включає в себе підсмажування борошна у вершковому маслі та подальше змішування його з молоком.Похожі

Як приготувати соус для пасти?

Готувати соус потрібно так:

  1. Розігрійте в сотейнику оливкову олію.
  2. Обсмажте в ньому дрібно рубану цибулю.
  3. Додайте туди порізані гриби і, ретельно перемішуючи, обсмажте їх, доки випарується вся волога.
  4. Влийте вершки.
  5. Посоліть, поперчіть, перемішайте.
  6. Протушкуйте соус на слабкому вогні хвилин 7-8.