Чи потрібно варити картоплю перед тим, як смажити?
Навіщо потрібно відварювати картоплю перед смаженням чи запіканням? Якщо смажити картоплю відразу, вона може стати ламкою, а отже, буде смажитися нерівномірно. Із запіканням історія інша: чим довша термічна обробка, тим більше картопля сушиться. А так картопля вже готова всередині, залишається запекти, щоб отримати скоринку.
Як зробити так, щоб картопля не прилипала до сковороди?
10 секретів смачної смаженої картоплі Щоб не прилипала, не розвалювалася і не підгоріла
- Вибрати правильний сорт.
- Віддати перевагу сковороді з товстим дном.
- Змішати олії …
- Нарізати часточки однаково.
- Видалити надлишки вологи.
- Різати цибулю пір'ям …
- Додати часник у потрібний момент.
- Не перевертати часто