Порошок слід заливати гарячою водою. Окріп надасть готової гірчиці зайву гіркоту, а холодна вода зробить її надто легкою. Додайте рідину поступово, по ложці і перемішуйте масу. Так ви зможете добитися потрібної консистенції сметани.
Діжонська гірчиця Діжонська гірчиця готується з насіння гірчиці та з додаванням білого вина. Тому він має гостріший смак, ніж класична гірчиця. Діжонську гірчицю можна використовувати як легку альтернативу гірчичного порошку у будь-якому рецепті.
Гірчичний порошок – відмінна спеція для різних страв. додають у перші страви, використовують для приготування соусів, а також у консервуванні для маринаду. Також він незамінний у деяких рецептах засолювання або копчення м'яса та риби.