Як приготувати капусту швидкого приготування.

Як можна заквасити капусту?

Як квасити капусту

  1. Видаліть з капусти пошкоджене верхнє листя.
  2. Загорніть у капустяний лист чорний хліб і покладіть на дно банки.
  3. Тонко наріжте капусту
  4. Моркву натріть і смійте її з капустою.
  5. Посипте все сіллю і перетріть руками – для соку.
  6. Заповніть банки.
  7. Закрийте банки та залиште в темному місці на добу

Як приготувати капусту?

Варені або бланшировані Покладіть капустяне листя або нашатковану капусту у велику каструлю і наполовину залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть 3-5 хвилин|мінути| або до м'якості. Щоб бланшувати (щоб потім їх можна було обсмажити чи обсмажити), залийте водою та варіть 3 хвилини. Перекладіть листя у холодну воду, щоб освіжити.