Як можна заквасити капусту?
Як квасити капусту
- Видаліть з капусти пошкоджене верхнє листя.
- Загорніть у капустяний лист чорний хліб і покладіть на дно банки.
- Тонко наріжте капусту …
- Моркву натріть і смійте її з капустою.
- Посипте все сіллю і перетріть руками – для соку.
- Заповніть банки.
- Закрийте банки та залиште в темному місці на добу
Як приготувати капусту?
Варені або бланшировані Покладіть капустяне листя або нашатковану капусту у велику каструлю і наполовину залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть 3-5 хвилин|мінути| або до м'якості. Щоб бланшувати (щоб потім їх можна було обсмажити чи обсмажити), залийте водою та варіть 3 хвилини. Перекладіть листя у холодну воду, щоб освіжити.