Як приготувати конину, щоб вона була м'якою?

М'ясо промиваємо, обробляємо, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту та доводимо до кипіння. Потім шумівкою знімаємо накип, що утворився, зменшуємо вогонь, накриваємо кришечкою і варимо протягом 2 годин. Після цього знімаємо м'ясо з кістки, обробляють на волокна і знову кидаємо в бульйон.

У кочових народів кінське м'ясо займає центральне місце на столі, а у жителів Великобританії та Америки, індійців, євреїв та циганів воно заборонене до вживання.

Відварюють кази, як і шужукблизько 2,5 години, проткнувши кишку в декількох місцях зубочисткою. Щоб делікатес не потемнів, радять остудити його у бульйоні.