Як приготувати мідій швидко

Скільки часу потрібно смажити мідії?

Смажити заморожені мідії на середньому вогні, періодично помішуючи. З перших секунд у сковороді з'явиться багато рідини. Продовжити обсмажувати, іноді помішуючи, до повного випаровування рідини (на це знадобиться до 7 хвилин). Відразу влити соєвий соус і додати чорний мелений перець.

Як правильно варити мідії очищені заморожені?

Щоб отримати смачну та соковиту страву, варіть:

  1. очищені свіжоморожені – 5-7 хвилин;
  2. очищені варено-морожені – 2-3 хвилини;
  3. свіжі в раковинах – 3-7 хвилин;
  4. свіжоморожені в раковинах – 5-10 хвилин;
  5. варено-морожені в раковинах – 3-4 хвилини.