Для послаблюючого ефекту чорнослив можна вживати в сирому вигляді, додавати в продукти та страви, робити відвари, узвари та настої. Для цілеспрямованого отримання проносного ефекту сухофрукт додають до раціону, починаючи з 5 ягід на добу.
Сушіння чорносливу
- Етап 1. Розкладіть сливи на деку і відправте в розігріту до 50 градусів духовку на 3-4 години.
- Етап 2. Доставте сливи, перемішайте та охолодіть. …
- Етап 3. Знову перемішайте і остудіть, сушіть на деку вже за 90 градусів, поставивши останній раз у духовку, на 4 години.
Sep 12, 2018
Залити водою кімнатної температури так, щоб вона повністю покривала чорнослив. Накрити харчовою плівкою та залишити на 2-3 години. Вийняти чорнослив із води. Чорнослив готовий до роботи.