Як реанімувати булочки?

Розігрій духовку до 100-120 градусів. Намочи кухонний рушник у теплій воді і добре відіжми його. Оберни випічку, яка почала черствіти у вологий рушник і відправляй у жарову шафу. Після закінчення 5-7 хвилин витягай і радуйся результату: булочки і хліб абсолютно свіжі, м'які та запашні!

Помістіть випічку в мікрохвильову піч, увімкніть на 50% потужності і нагрівайте короткими періодами до 10 секунд за один раз, поки хліб або булочки добре не прогріються. Пам'ятайте, що мікрохвильова піч дає нерівномірне нагрівання, а тому дайте виробам пару хвилин постояти, щоб тепло перерозподілилося.

Як тверді пиріжки зробити м'якими Чистий рушник промокнути водою, добре вичавити і покласти зверху. Так випічка не намокне, а волога зробить її м'якою. Змішати молоко та воду в пропорції 50 на 50, обмазати готові черстві пиріжки і поставити в духовку за 220 °С на 5 хв.