Як розрахувати порцію салату на людину?

Салати 100 грам на людину. При цьому видів салатів має бути як мінімум два; Гаряче – від 100 до 250 грам на людину.Apr 14, 2017

Розрахунок кількості їжі на банкеті Салати – 200-250 гр. на людини, 2-3 види салату із розрахунку 100-150 гр. кожного салату на гостя.

Порції страв на 1 особа для тривалих банкетів не потрібно розраховувати, вони відомі (у р):…

  1. холодні закуски – 350–400;
  2. салати – 200-250;
  3. гарячі закуски – 100;
  4. основні страви – 400;
  5. фрукти та десерт – по 150–200.

Салатів має бути у сумі близько 150 г на людини. Після холодних закусок подаються гарячі страви: відбивні, котлети, печена риба, шашлики, стейки, жульєни, м'ясні рулети та інші делікатеси. Цю їжу готують із розрахунку 200 г на одного гостя. Крім їжі, на весіллі присутні алкогольні та безалкогольні напої.