Як розшифровується роли

Роли (яп. 巻き寿司 макідзусі, вони ж маки) – один з різновидів суші в японській кухні, відмінною особливістю якої є скручування за допомогою бамбукової циновки (яп. 巻簾 – макісу) в циліндричну форму, з наступним розрізанням на часточки.

Чому роли називають суші?

Суші, або як їх називають японською – сусі, є традиційною стравою Країни висхідного сонця. Це пов'язано з тим, що риба та рис, з яких готуються суші, є найдоступнішими продуктами в цьому регіоні..

У чому різниця між суші та роли?

Роли виглядають як рулет, у якому всі інгредієнти загорнуті всередину листа норі. Суші є просто сформованими порціями рису, у яких зверху міститься начинка; Особливості приготування.