Як швидко колоти волоські горіхи в домашніх умовах

Нам потрібно розм'якшити шкаралупу за допомогою високої температури води, щоб її можна було легко розколоти. Налийте неповну каструлю води та висипте трохи горіхів. У киплячій воді шкаралупа волоських горіхів стане м'якою приблизно за 15-20 хвилин. Далі все тим же ножем піддаємо шкаралупу біля основи і розкриваємо стулки.

Як швидко колоти волоські горіхи?

Для цього волоський горіх замочують на 30 хвилин у воді. Після цього розмочений горіх кладуть на шийку пляшки і б'ють зверху молотком.. Шкаралупа розламується, а ядра залишаються цілими. Розмочування в цьому випадку діє пом'якшувально на саму шкаралупу та ядро.

Чим колоти волоські горіхи?

Які є спеціальні інструменти Традиційний та логічний спосіб розколоти волоський горіх – використовувати спеціально створений для цього інструмент. Є, наприклад, традиційні горіхоколи з виїмками під фундук та під грецькі.