Як замаринувати м'ясо для шашлику?
Кращі маринади для шашлику
- Цибулевий маринад для шашлику Фото: dovapi / Depositphotos. …
- Кефірний маринад для шашлику Фото: Odelinde / Depositphotos. …
- Маринад на мінеральній воді Фото: ajafoto / Depositphotos. …
- М'ятний маринад для шашлику …
- Томатний маринад для шашлику …
- Маринад з майонезом.
- Пивний маринад для шашлику
Скільки часу має маринуватися м'ясо для шашлику?
Мінімальний час маринування курки – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Будь-яке м'ясо може маринуватися на добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, мають антибактеріальні властивості. Маринувати м'ясо можна за кімнатної температури.