Практично необхідно зварити окремо перлову кашу. Крупу потрібно ретельно промити та залити водою у співвідношенні – на 200 г крупи 750 мл води. Довести до закипання, зменшити вогонь і варити на повільному вогні 1-1,5 години до м'якості крупи.24 січ. 2023 р.
Скільки варити перловку в супі без замочування?
Для приготування замоченої крупи потрібно 1 годину. Якщо перловку не замочували, її потрібно варити приблизно 1,5 години.
Як швидко розм'якшити перловку?
Є спосіб прискорити варіння у рази. Заливаємо склянку промиту перловий крупи довільною кількістю холодної питної води та ставимо на плиту на максимум. Чекаємо на закипання і воду зливаємо. Заливаємо знову 2,5 склянками холодної питної води крупу та ставимо вже на середній вогонь.