Як швидко приготувати баранину з картоплею

Як смачно приготувати баранину, щоб вона була м'якою?

Як варити баранину в мультиварці Додайте сіль, спеції на свій смак, за бажанням цибулю і моркву. Закрийте кришку пристрою. Великий шматок готуйте в режимі «Гасіння» 2–2,5 години, маленьким вистачить приблизно 1,5 години. Після цього переконайтеся, що м'ясо стало досить м'яким, і, якщо потрібно, продовжіть відварювання.

Скільки часу потрібно гасити баранину?

Також від віку тварини залежатиме і скільки гаситиме баранину. М'ясо молодого баранчика буде готове через 1,5 години, а старе доведеться гасити не менше 2,5 години.. Для гасіння краще взяти лопатку, шию або задню ногу.