Як швидко приготувати стейк свинини у духовці

Як довго готувати стейк у духовці?

9 хвилин Запікайте стейк у духовці 6-9 хвилин, в залежності від переважного ступеня прожарювання. Якщо у вас немає чавунної сковороди, то все не втрачено. Щоб обсмажити стейк, використовуйте звичайну сковороду, а потім, щоб завершити процес, помістіть його разом із соком на спеціальний посуд для запікання.

Скільки часу готується стейк зі свинини?

Для смаження стейку зі свинини на сковороді слід спочатку розігріти з 2-3 ложками рослинної олії. Коли масло задимить, настав час викладати м'ясо, 2-3 шматки за раз. Смажити слід приблизно 5-6 хвилин, інакше стейк зі свинини вийде сухим. Число перевертань м'яса залежить від бажаного результату.