Почати збивати жовтки з цукром за допомогою міксера спочатку на невеликих обертах міксера, а потім на великих. Вже за 2-3 хвилини весь цукор повністю розчиниться, а маса посвітлішає.
Як швидко розчинити цукор у жовтках?
Мало хто знає про цей спосіб. Справа в тому, що жовток легше збити у теплому стані, до того ж цукор розчиниться швидше. Для цього потрібно набрати каструлю води, нагріти її до температури 90-95 градусів Цельсія, а зверху, на борти, помістити миску, дно якої мало ледве торкатися води.
Як збити жовтки з|із| цукром без міксера?
Для того, щоб ідеально збити яйця без міксера або віночка, знадобляться дві звичайні виделки. Їх потрібно з'єднати так, щоб зубці перетнулися між собою (Див. фото). У такому положенні тримаючи за обидві ручки, збити яйця.