Як правильно розморозити дріжджове тісто Ідеальний спосіб – це водяна баня. Якщо тісто потрібне терміново, то господині радять помістити його на 30-40 секунд у мікрохвильову піч при режимі розморожування. Якщо такого режиму немає, то ризикувати не потрібно. 2 лист. 2021 р.
Як швидко розморозити дріжджове тісто з морозилки?
Найкраще – якщо ви згадали про випічку ввечері чи вранці та встигли перекласти тісто з морозилки в холодильник, прямо в пачці. За 8-10 годин, поки ви спите чи займаєтеся повсякденними справами, воно розморозиться достатньо, і якість не постраждає. Ще один щадний варіант – розморожувати при кімнатній температурі.
Як правильно розморозити заморожене дріжджове тісто?
Так як розморозити дріжджове тісто з морозилки шляхом нагрівання не можна, настійно рекомендується виконати такі дії:
- Викласти на форму для випікання паперовий пласт чи фольгу, розмістити на ній заморожену сировину.
- Підігріти духовку до 70 градусів.
- Поставити деко всередину на 2-3 хвилини.