Як швидко розморозити карасів

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020 р.

Чи можна заморожену рибу розморозити у мікрохвильовій печі?

Щоб смачно приготувати рибу, необхідно розморозити її згідно з правилами, прийнятими в кулінарному середовищі у кухарів. Головне правило: розморожуйте рибу в холодильнику, тому що ні в холодній воді, ні за кімнатної температури, ні тим більше у мікрохвильовій печі розморожувати рибу не можна.

Як розморозити рибу у воді?

Обов'язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води та 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), приховавши її харчовою плівкою.