Як швидко та смачно посмажити печінку курячу смачно

Як підготувати курячу печінку до смаження?

Скільки смажити курячу печінку на сковороді Попередньо вимочувати продукт не потрібно, достатньо ретельно промити проточною водою. Якщо ви хочете надати печінці більш пікантний смак та аромат, попередньо замочіть її на годину в маринаді із соєвого соусу, води та винного оцту.

Скільки хвилин обсмажувати курячу печінку?

Пам'ятайте, що куряча печінка готується дуже швидко – на смаження йде приблизно 8-10 хвилин. Не перетримуйте курячу печінку на сковороді – вона стане твердою та несмачною. Найкраще обсмажити курячу печінку на вершковому маслі. Тоді печінка набуде додаткового аромату і стане смачнішою.