Як швидко та смачно приготувати баранину в домашніх умовах

Як смачно приготувати баранину, щоб вона була м'якою?

Як варити баранину в мультиварці Додайте сіль, спеції на свій смак, за бажанням цибулю і моркву. Закрийте кришку пристрою. Великий шматок готуйте в режимі «Гасіння» 2–2,5 години, маленьким вистачить приблизно 1,5 години. Після цього переконайтеся, що м'ясо стало досить м'яким, і, якщо потрібно, продовжіть відварювання.

Як смачно приготувати баранину, щоб не було запаху?

Саме жирові прошарки вбирають у себе запах і роблять його сильнішим. Далі м'ясо вимочується в сольовому розчині, на літр води – 30 г солі. Після цього баранина обов'язково промивається, хоч вона і була в воді. Також можна виконати вимочування в молоці, кефірі або кисляку.