Як швидко висушити насіння гарбуза

Попередньо підсушені насіння викладаються тонким шаром на деко і поміщаються в духовку на 200°. Через п'ять хвилин слід дістати лист і перемішати гарбузові насінняпотім знову відправити їх у духовку ще на 5 хвилин. Потім лист виймається і залишається до повного охолодження.9 лист. 2021 р.

Як у домашніх умовах сушити гарбузове насіння?

Чисте насіння викладають на деко в один шар і поміщають у шафу, нагріту до 60 – 80 градусів. Щоб вони не пригоріли, вміст дека потрібно перемішувати кожні 30 хвилин. Дверцята тримають прочиненими. Час сушіння варіюється в залежності від розміру насіння, але середнє – 1 – 1,5 години.

Як висушити насіння гарбуза для їжі?

Духовку прогрівають, потім зменшують жар до мінімуму і сушать продукт до готовності протягом 30-40 хвилин. Насіння обов'язково перемішують кожні 5-10 хвилин. На пательні. Швидко висушити насіння можна на сковороді.