Як швидко замаринувати свинину для запікання у духовці у фользі

У чому маринувати м'ясо для запікання?

Ідеальним для яловичих стейків буде наступний маринад:

  1. 50 мл соняшникової олії,
  2. часник за смаком,
  3. 2 ст. л. лимонного соку,
  4. 1 цибулина,
  5. 3 щіпки чорного меленого перцю,
  6. 0,5 ч. л. солі,
  7. 1,5 ч. л. гірчиці.

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд.