Наперед розріжте її на окремі шматочки, щоб прискорити процес приготування. Дрібні частини: стегна, гомілки та крила, варяться близько 30 хвилин. Грудка або четвертинка проварюється 40-45 хвилин. Помістіть оброблене м'ясо в каструлю, залийте холодною водою і поставте на середній вогонь.19 сент. 2020 р.
Скільки варити курку після закипання води?
Скільки варити курку цілком
Вид | Скільки варити |
---|---|
Курча-бройлер | 1 година |
Супова курка | 2 години |
Сільська курка | 3–4 години |
Півень | Від 3 годин |
3 серп. 2022 р.
Скільки потрібно варити курку, щоб вона була м'якою?
Відповідь це питання залежить від цього, які частини використовуються. Дрібні частини: крила, гомілки та стегна варяться близько 30 хвилин. Грудка або четвертинка проварюється близько 40 хвилин. Якщо використовується тушка повністю, то час варіння має бути щонайменше 50-60 хвилин.