Як спекти печиво в духовці швидко та смачно на молоці

Як зберігати печиво після випікання?

Усі види цієї солодкої випічки необхідно зберігати окремо один від одного та дотримуватись особливих рекомендацій. Домашнє печиво найкраще відправити на зберігання в бляшанку з герметичною кришкою. Якщо подібних солодких виробів велика кількість, то кожну кулю необхідно відгородити пергаментними листами.

Як остудити печиво?

С. Пукало рекомендують охолоджувати печиво до 40-50 ° шляхом обдування його повітрям температури 25 ° зі швидкістю близько 2,5 м / сек. Це дозволяє скоротити процес охолодження вдвічі-втричі. Зволоження охолоджуючого повітря до 70-100% подовжує процес на 20-30%, за часом, але зменшує можливість розтріскування.