Як тушкувати баклажани швидко

Як швидко прибрати гіркоту з баклажанів?

Як прибрати гіркоту з баклажанів: суха техніка Плодоніжку відріж, наріж | баклажани так, як потрібно за рецептом. Помісти їх у велику миску і присип зверху сіллю (використовуй велику сіль, адже овоч дуже пористий). Добре перемішати і залишити на 30-40 хв. Переклади баклажани у сито та промою у холодній воді.

Чи потрібно вимочувати баклажани перед гасінням?

Баклажани нарізають і опускають у каструлю із холодною підсоленою водою. Так як баклажани у воді не тонуть, доведеться притопити їх за допомогою гніту. Півгодини такої «ванни», і вся гіркота з баклажанів йде.. Залишиться їх обполоснути, віджати від надлишку води та приступити безпосередньо до приготування.