Як з курки зняти шкіру не пошкодивши

Кладемо курку на спинку і рукою залазимо їй під шкіру позаду. Це робиться дуже легко. Шуруємо рукою під шкіроюпальцями обриваючи плівочки, якими вона тримається за м'ясо. Потрібно добитися того, щоб по всій грудці, до самої шиї, шкіра відокремилася від тушки.10 лист. 2012р.

Чи потрібно знімати шкіру з курки?

Вся справа в тому, що курей на птахофабриках постійно напихають антибіотиками, тому що вони часто хворіють, а іноді навіть для профілактики. Так ось, ці антибіотики накопичуються саме у шкірі, а не у самому м'ясі. Тому шкіру потрібно обов'язково зняти, а м'ясо цілком придатне для приготування.

Чи потрібно знімати шкіру з курки перед запіканням?

Перед запіканням із курки краще видалити залишки нутрощів, а також шкіру від зоба (шиї). Якщо Ви хочете залишити це шкіру, її необхідно добре промити, так як в ній часто залишаються залишки курячого корму. Крім того, найкраще вирізати курячу попку і шар жиру біля неї.