Як забивати чашу на кальяні правильно

Потрібно злегка притиснути тютюн, що знаходиться в чашіруками, щоб він не торкався країв ємності. Щоб зробити ще легшу тягу та дозволити наповненню чаші краще прогріватися, ви можете сформувати по центру невелику «криницю» (отвір). Після цього ставте зверху калауд.

Як забити кальян, щоб було багато смаку?

Після укладання кальянної суміші в чашу важливо трохи підрівняти тютюн з боків, а потім використовувати розжарену колодку. Під час куріння під час забивання в дотик і використання калауда забезпечується насичений смак тютюну для кальяну, проте в цьому випадку відчувається «сторонній» смак.

Як правильно забити глиняну чашу для кальяну?

Використовуйте для забивання глиняну чашу з кількома отворами. Викладіть тютюн у чашу повітряно, пухко. Не забудьте зробити відступ. Ставте 4 вугілля на розігрів чаші, потім можете один прибрати.