Як замаринувати цибулю для шашлику швидко і смачно покроково в домашніх умовах

Скільки потрібно цибулі на 1 кг м'яса для шашлику?

Співвідношення цибулі до м'яса має бути мінімум 1:2. Більше додавати цибулі можна, менше – ні. Також дуже важливо не просто змішати свинину з цибульними кільцями, а добре пром'яти цю суміш.

Як зробити щоб цибуля була не гірка?

Лимонний сік Як застосовувати: якщо продукту багато, змішайте столову ложку лимонного соку зі 100 мл води і залийте цією рідиною порізану цибулю на 20-30 хвилин. Потім промийте холодною водою. Готуючи одну-дві цибулини, можна додати лимонний сік нерозбавлений на 10-15 хвилин.