Як швидко засолити гриби?
Промиваємо гриби та обрізаємо проблемні місця. У каструлю з киплячою водою додаємо сіль (2 столові ложки на 1 літр) і опускаємо гриби. Коли гриби закиплять, зменшимо вогонь і варимо їх не менше півгодини. Даємо грибам охолонути.
Як приготувати гриби на зиму?
Спосіб приготування
- Отже, гриби довільно нарізаємо, висипаємо в каструлю, додаємо часник. …
- У гарячій воді розчиняємо сіль та цукор, доводимо до кипіння.
- Киплячим розсолом заливаємо гриби, додаємо оцет.
- Варимо гливи під закритою кришкою приблизно 30 хвилин.
- Розкладаємо грибочки по стерильним банкам.