Як зробити бісквіт з 4 яєць

Як правильно дістати бісквіт, щоб він не осел?

Охолоджуйте випічку за кімнатної температури. Після духовки поставте бісквіт прямо у формі на решітку. Зачекайте 10 хвилин, пройдіть ножем по краю виробу і переверніть форму вгору дном на ґрати. Зніміть форму та пергамент, залиште бісквіт до повного остигання.

Що робити, якщо не збиваються яйця на бісквіт?

Це міф, що краще збиваються холодні білки. Дуже важливо акуратно відокремити білки від жовтків, так щоб жовток не пошкодився і жодна його частина не потрапила до білків. Жовток – це насправді жир, а жир і меренгу, ну ніяк не дружать. Тому навіть крапелька жовтка, що потрапила до білків, призведе до того, що білки не зіб'ються.