Як зробити бісквітний торт не сухим

Чим просочити коржі для торта, щоб не були сухими?

Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином. Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).

Як зробити так, щоб коржі не засохли?

Зберігання бісквітних коржів у холодильному пристрої Бісквіт, через пористу структуру, дуже швидко і добре вбирає «сусідні» запахи. Тому відправляти його на зберігання в холодильник потрібно, у загорнутому поліетиленову плівку вигляді. Вона ж не дозволить їм засохнути.